Lien & Bart treden op voor iedereen! Hun meest gevraagde en eigen programma heet ‘Lieve Liendjes’ en is geschikt voor jong en oud. Doch, Lien & Bart hebben ook enkele speciale programma’s voor bepaalde doelgroepen of voor bepaalde gelegenheden:


'Den Grooten Oorlog tussen de Patatten' blijft doorgaan tot en met 2018. Heerlijke ervaringen gehad op alle plaatsen waar we reeds gekomen zijn. Naast de muziek wordt er gewerkt met visuele beelden op een scherm. Zeker òòk aan te raden op plaatsen buiten West-Vlaanderen. Bart brengt zelf gevonden oorlogsmaterialen mee die tot leven komen en die worden besproken en ook achteraf kunnen worden bekeken door het publiek. Een eigen liedjesprogramma boordevol vertellingen.


SCHOLEN: 'Den Grooten Oorlog tussen de Patatten' is ook heel tof in lagere en middelbare scholen. Meest geschikte leeftijd: 5de leerjaar tot en met 2de middelbaar. Het programma duurt (normaal) 50 min. en is sterk aangepast aan de leeftijd, zowel de liedjes als de bindteksten. De leerlingen worden erg betrokken. Bart toont zijn oorlogsmaterialen en leerlingen mogen van dichtbij kennismaken met deze voorwerpen. Ook wordt er visueel gewerkt met beelden en films op een scherm.


Nog meer info over ‘Den Grooten Oorlog tussen de Patatten’. Bekijk de pagina ‘Den Grooten Oorlog’.


Vlaanderen Feest: Nederlandstalige kleinkunst, zowel eigen liedjes als bekend


Senioren:

Lien & Bart hebben een heerlijk seniorenprogramma waar ze regelmatig mee de boer op gaan... Ze zingen hun eigen liedjes in combinatie met de bekende kleinkunstparels waar ze zelf ook (nog altijd) graag naar luisteren bv. Jules De Corte, Miel Cools, Louis Neefs, Wannes Van De Velde, ... Meezingen is zeker niet verboden! De senioren voelen zich meteen thuis en herkennen zich in de liedjes van Lien & Bart. Concerten komen vaak voor op namiddagen in culturele centra, dienstencentra of bij verenigingen.

Menig traan wordt weggepinkt, maar er wordt zeker ook gelachen. Het feit dat Lien & Bart uit totaal verschillende streken komen (Antwerpen/West-Vlaanderen), zorgt al te vaak voor hilariteit! Een dialectlied passeert ook zeker de revue!

Ook warme, geschikte en spontane bindteksten die zeer goed passen in het geheel.


Kerst:

Lien & Bart brengen kerstconcerten d.w.z. zowel eigen liedjes als bekendere kerstliederen. Zij brengen dit graag in zowel kleine als grote zalen en kerken. Ontroerend, mooi, afwisselend en met warme bindteksten.

Voor een kerstconcert van formaat met de hele groep Kandoris klik hier:

kerstfolk & gospels


Huwelijksmissen

Lien & Bart luisteren ook huwelijksmissen  op in de stijlen kleinkunst, folk, lichte pop